Peugeot For-Top

Jelenlegi akcióink

Peugeot 208 akció

photo

Új Peugeot 208 akár használtautó-beszámítással!

Reggelente munkába jár, szívesen elugrik vásárolni, rendszeresen találkozik a barátaival?
A Peugeot városi kisautóijával bármely helyzetben fürgén és gond nélkül utat talál a város dzsungelében.
Ezt a modellt kifejezetten a modern városi élethez fejlesztettük ki. Magán viseli a Peugeot autók könnyen felismerhető stílusát és egyéniségét.
Ésszerű egyensúlyt teremt a kompakt méretek, az alacsony fogyasztás és a Peugeot fejlesztéseinek legjava között.

 

Peugeot 208 5 ajtós most 5 év** garanciával 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***

 
* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 

 

Jelentkezzen tesztvezetésre! Kérjen ajánlatot!

További akcióink